• Home
  • Uitzendbureau Oosterwolde

Uitzendbureau Oosterwolde

Werken in Oosterwolde

Zoek je een leuke baan in Oosterwolde en omgeving? Dan ben je bij D-jobs Uitzendbureau Oosterwolde aan het juiste adres. Ook buiten Oosterwolde hebben we een groot aanbod vacatures en helpen we je graag met het vinden van je nieuwe baan. Bekijk ons vacatureaanbod in Oosterwolde en solliciteer makkelijk en snel. We hebben een breed aanbod om op te solliciteren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor werk in de Horeca, schoonmaak, administratief en magazijnwerk. Ook productiewerk, timmer- en constructiewerk en groenvoorziening. Voor startersfuncties of werk voor ervaren professionals, je kunt bij ons solliciteren voor parttime en fulltime werk.

Vind jouw droombaan in Oosterwolde

Bekijk onze vacatures in Oosterwolde. Gebruik de filtermogelijkheden om de baan te vinden die echt bij je past, zoals administratief, bouw of industrieel werk. Zit jouw functie hier niet tussen? Maak dan een job alert aan, of laat ons weten wat voor werk je zoekt. Dan gaan wij voor jou op zoek!

Vacatures in Oosterwolde

Team Heerenveen

Werken in Oosterwolde

Op de vacature pagina van D-jobs Uitzendbureau Oosterwolde vind je veel functies in de omgeving van Oosterwolde. In de binnenstad van Oosterwolde, maar ook daarbuiten. Zoek je werk verder buiten de stad? We hebben ook vestigingen vol vacatures rondom Dokkum en Leeuwarden. 

Schrijf je in bij D-jobs Uitzendbureau Oosterwolde

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures in de omgeving van Oosterwolde. Vul het inschrijfformulier in, dan ontvang je dagelijks, wekelijks, of maandelijks de nieuwste vacatures in je mailbox. Mochten wij al eerder wat vinden dat aansluit bij je profiel nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom langs bij D-jobs Uitzendbureau Oosterwolde

Je kan altijd langs komen voor een intake of kennismakingsgesprek. Als je langs wil komen bij D-jobs Uitzendbureau Oosterwolde dan raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Dit kan via 088 400 4580 of mail naar info@d-jobs.nl

Elke woensdagochtend hebben we bij D-jobs Uitzendbureau Oosterwolde een vrije inloop ochtend. Dan kun je gewoon naar binnen lopen met je CV om met Marion of Lars te bespreken wat voor werk je graag zou willen doen, wat je ambities zijn, ervaringen en vaardigheden.

Wil je een andere dag langskomen? Bel dan naar 088 400 4580  om een afspraak te maken.

Een divers vacatureaanbod in Oosterwolde

D-jobs Uitzendbureau Oosterwolde heeft een groot vacatureaanbod. Zo kun je bij ons terecht voor verschillende dienstverbanden, zoals fulltime, parttime, seizoenswerk of vakantiewerk. Ook hebben we in Oosterwolde verschillende vacatures gebaseerd op opleidingsniveau, van ongeschoold tot mbo en hbo werk en denkniveau. Het maakt bij ons niet uit wie je bent, hoeveel ervaring je hebt, of wat voor diploma's je op zakt hebt. Wij helpen je gewoon graag aan nieuw werk.

Op zoek naar werknemers in Oosterwolde?

Wij helpen graag bedrijven en organisaties met het vinden van werknemers, flexwerkers en uitzendkrachten in Oosterwolde en omgeving. Organisaties die op zoek zijn naar parttime of fulltime werknemers, voor tijdelijke pieken of werken naar een vast contract, kunnen bij D-jobs Uitzendbureau Oosterwolde terecht. Wij hebben namelijk meer dan 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. 

Op zoek naar personeel dat echt past bij je bedrijfscultuur en groeiambities? Dan ben je bij D-jobs aan het juiste adres! Meer informatie voor werkgevers lees je hier

Veelgestelde Vragen

Welke vacatures kan ik vinden in Leeuwarden?

In de omgeving van Oosterwolde zijn veel vacatures beschikbaar, uit verschillende sectoren en branches. Zo hebben we in Oosterwolde doorlopend vacatures in de productie, administratie, schoonmaak en horeca. Maar ook in de bouw, groen- en montagewerk hebben we veel vacatures in Oosterwolde.

Bekijk ons volledige vacatureaanbod voor vacatures in de buurt van Oosterwolde.

Waar kan ik D-jobs Uitzendbureau Oosterwolde vinden?

Wil je langskomen bij D-jobs Uitzendbureau Oosterwolde? Leuk! Je bent bij ons welkom op de Molenweg 3, 8431 HN Oosterwolde. Ons pand zit in het mooie centrum aan het kanaal. Heb je vragen over hoe je ons het makkelijkst kan vinden? Bel dan naar 088 400 4580, wij helpen je graag verder. 

We zijn tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar. Als je langs wil komen bij D-jobs Uitzendbureau Oosterwolde raden we je aan om eerst telefonisch een afspraak te maken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de koffie klaar staat en we vast wat vacatures voor je klaar kunnen leggen. Woensdagochtend is vrije inloopochtend, dan kun je op elk moment naar binnen stappen om samen met Marion of Lars de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik vrij binnenlopen?

Bij D-jobs Uitzendbureau Oosterwolde ben je van harte welkom, maar we vragen je wel aan om van tevoren een afspraak te maken. We zijn nog wel eens op pad naar klanten, collega's of uitzendkrachten. 

Als je van tevoren belt zorgen wij dat er altijd iemand klaar staat om je te verwelkomen. Dan is de koffie ook nog lekker vers 😉

Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 bereiken via 088 400 4580.

Wie kan ik bereiken voor een vraag over een vacature?

Als je onze vacatures bekijkt, kun je zien welke collega verantwoordelijk is voor de vacature. Als je ons dan opbelt met een vraag kun je vragen naar de collega die bij de vacature staat. Heb je een directe vraag aan de collega's van D-jobs Uitzendbureau Oosterwolde? Dan kun je bellen naar 088 400 4580, en direct vragen naar Marion of Lars. Ze zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 8:30 en 17:00.

Hoe solliciteer ik op een vacature uit Leeuwarden?

Fijn at je een vacature hebt gevonden waar je op wil reageren! Dit is via D-jobs Uitzendbureau Oosterwolde heel makkelijk. Op de vacaturepagina staat een knop: "Nu solliciteren". Deze staat zowel onder als boven de vacaturetekst.

Klik op deze knop, vul je gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een intakegesprek te plannen!