Over ons

Teaser 7
Marion Wagt

Marion werkt vanuit Oosterwolde, door haar enthousiaste aanpak kan Marion in iedere branche mensen aanbieden.

Magchiel Visser

Al jaren is Magchiel het vaste gezicht in Oosterwolde, bij hem moet je zijn om de snel aan slag te kunnen!

Chantal Elzinga
Met haar spontane aanpak weet zij het technische personeel aan de juiste vacature te koppelen. Daarnaast richt zij zich vanuit Oosterwolde het meest op de Horeca.
Mariska Douma

Een collega met veel pit en humor, hiermee weet zij vanuit Leeuwarden de juiste kandidaat te matchen bij de juiste opdrachtgever.

Marten Sijbranda

Met zijn enthousiasme en frisse blik weet hij altijd de juiste match te maken. Hij bezoekt medewerkers en opdrachtgevers op locatie en staat altijd voor je klaar.

 

 

Wiebe Jelsma

Met zijn 25 jaar ervaring is Wiebe inmiddels een wandelende encyclopedie van D-jobs in Sneek. Meestal serieus maar met op z’n tijd een grapje weet Wiebe voor iedereen wel een leuke job te vinden!

Jisca Otter
In haar vrije tijd sport ze graag en deze sportieve aanpak zien we in haar werkhouding terug. Jisca is een betrokken collega die oprecht luistert naar de vraagstukken van relaties of werkzoekenden.
Pier de Jong

Is een nuchtere Fries die van aanpakken weet. Van industriële schoonmaak, steigerbouw tot productiewerk ben je bij hem aan het juiste adres. Hij zet zijn uitgebreide netwerk in om de juiste match te maken. 

 

Jens Bakker

Jens is een kei in het sturen van interne processen! Hij zorgt ervoor dat de administratieve afhandeling van de uitzendingen vlekkeloos verloopt. Daarnaast gaat hij graag met sollicitanten in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

D-jobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close