Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Uitzendbureau Leeuwarden

Uitzendbureau Leeuwarden

D-jobs Uitzendbureau Leeuwarden

D-jobs is het uitzendbureau in Leeuwarden voor doeners en denkers. We hebben vacatures voor iedereen, of je nou fysiek aan de slag wil of liever achter een bureau. Onze collega's kennen de arbeidsmarkt in Leeuwarden als geen ander en hebben altijd de leukste vacatures voor jou.

Bij D-jobs Uitzendbureau in Leeuwarden kun je altijd terecht; of je nou een Nederlands gesprek wil, Engels, of lekker authentiek op zijn Fries. Het kan allemaal in het gezelligste uitzendbureau van Noord-Nederland! Wij hebben vacatures voor jou in Leeuwarden, maar ook buiten de hoofdstad hebben we beschikbare functies voor je. Zowel fulltime, parttime als tijdelijks banen, in Leeuwarden kun je altijd terecht. 

 

Schrans 13
8932 NA Leeuwarden
088 - 400 45 26
info@d-jobs.nl

Maandag: 8:30 - 17:00
Dinsdag: 8:30 - 17:00
Woensdag: 8:30 - 17:00
Donderdag: 8:30 - 17:00
Vrijdag: 8:30 - 17:00

Vacatures in Leeuwarden

 

Uitzendbureau Leeuwarden

D-jobs Uitzendbureau Leeuwarden


D-jobs is het uitzendbureau in Leeuwarden voor denkers en doeners.
We staan als uitzendbureau bekend om het feit dat we voor iedereen
snel een geschikte baan vinden. Door ons brede aanbod aan vacatures
en hechte relaties met bedrijven helpen wij jou snel aan een nieuwe baan.

De locatie van D-jobs Leeuwarden is op de Schrans 13. Dit is een prachtige, centrale locatie in het centrum van Leeuwarden. Vanuit onze locatie in Leeuwarden hebben we een uitgebreid netwerk aan opdrachtgevers en werkzoekenden, waardoor we Leeuwarden en de omliggende omgeving van de leukste vacatures kunnen voorzien.

Vacatures in Leeuwarden

Vacatures in Leeuwarden via D-jobs Uitzendbureau

Vacatures D-jobs Leeuwarden Uitzendbureau

In Leeuwarden is er volop werk te vinden. Bij D-jobs hebben wij altijd vacatures openstaan in de productie, montagewerk, transport en administratief. Als uitzendbureau helpen wij je graag mee met je zoektocht naar de leukste vacatures in Leeuwarden. Bij D-jobs vind je vacatures in Leeuwarden op elk niveau! LBO, MBO of HBO vacatures. In Leeuwarden vind je veel vacatures voor zowel ervaren werknemers als startersfuncties. 

Bekijk hier het grote aanbod aan vacatures van top werkgevers in Leeuwarden. Bekijk de nieuwste vacatures in Leeuwarden en begin vandaag nog met je nieuwe baan.
 

Inschrijven bij D-jobs Uitzendbureau Leeuwarden

 

Wil je je inschrijven? Leuk! Wij helpen je graag aan een baan in de regio van Leeuwarden. Schrijf je direct en makkelijk in.
Wij nemen contact met je op en gaan voor jou op zoek naar een baan in de omgeving rondom Leeuwarden. 

Je kunt ook direct onze openstaande vacatures bekijken en solliciteren op een functie die jou aanspreekt.
Zo kun je in Leeuwarden direct aan de slag als productiemedewerker, machineoperator, orderpicker en administratief medewerker.
En natuurlijk nog veel meer. Bekijk nu ons volledige aanbod in Leeuwarden.
 

Inschrijven uitzendbureau Leeuwarden

Het team van D-jobs uitzendbureau Leeuwarden

Op onze vestiging in het uitzendbureau Leeuwarden zit een klein, gemotiveerd team accountmanagers die je graag helpen een nieuwe baan te vinden. Kom gerust langs om vacatures te bespreken, voor sollicitatietips en kennis te maken met het leukste uitzendbureau van Leeuwarden!

Fulltime, parttime of tijdelijk werken via het leukste uitzendbureau van Leeuwarden?

D-jobs Uitzendbureau heeft een groot aanbod aan vacatures voor je. Niet alleen op basis van je ervaring en verschillende branches. We kunnen ook op zoek naar werk voor jou aan de hand van het aantal uren dat jij beschikbaar bent. Je kunt kiezen uit:
  • Fulltime: De meeste van onze functies zijn fulltime. Bij een fulltime baan werk je gemiddeld tussen de 36 en 40 uur per week.
  • Parttime: Sommige functies, zoals schoonmaker en winkelmedewerker, zijn vaak parttime. Met parttime werk hou je tijd over voor studie, familie en andere zaken. Parttime werk is tussen de 8 tot 36 uur per week.
  • Tijdelijke baan: Moet je een paar maanden overbruggen en wil je wel inkomen in deze tijd? Kies dan voor een tijdelijke functie.
D-jobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close