• Home
  • Uitzendbureau Dokkum

Uitzendbureau Dokkum

Werken in Dokkum

Op zoek naar een baan in Dokkum of omgeving? Bij D-jobs Uitzendbureau Dokkum ben je aan het juiste adres. We hebben vacatures voor de binnenstad van Dokkum, maar ook de omliggende omgeving. Zo zoeken we doorlopend naar productiemedewerkers, (pluim)veemedewerkers, mensen voor montagewerk, magazijnwerk, schoonmaak, administratie en nog veel meer. In Dokkum zijn veel vacatures, ongeacht diploma of ervaring. Voor fulltime en parttime werk.

Vind jouw nieuwe baan in Dokkum

Bekijk al onze vacatures. Je kan de filters gebruiken om te zoeken naar een baan die goed bij je past. Zit jouw functie hier niet tussen, maar wil je wel graag in Dokkum aan het werk? Maak dan een job alert aan, of laat ons weten wat voor werk je zoekt. 

Vacatures in Dokkum

Team D-jobs

Werken in Dokkum en omgeving

Ben je op zoek naar een leuke baan in de omgeving van Dokkum? Op de vacature pagina van D-jobs Uitzendbureau Dokkum staan veel vacatures! Het kan zijn dat we in de stad zelf minder vacatures beschikbaar hebben, maar dan hebben we altijd nog een ruime keuze aan vacatures in de omringende gebieden. Wil je buiten de gemeente Dokkum aan het werk? We hebben ook vestigingen in Oosterwolde en Leeuwarden. Waar je ook woont in Friesland, we hebben altijd vacatures voor je.

Schrijf je in bij D-jobs Uitzendbureau

Staat jouw ideale vacature in Dokkum op dit moment niet online? Vul dan ons inschrijfformulier in! Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden en vacatures uit Dokkum met jou te bespreken. 

Kom langs bij D-jobs Uitzendbureau Dokkum

Ga je graag persoonlijk even bij ons langs? Dat kan! Je bent welkom bij D-jobs Uitzendbureau Dokkum, maar onze collega's zijn vaak op pad. Op maandag en donderdag tussen 8:30 en 17:00 kun je zonder afspraak binnen lopen. Om je het best te woord te staan kun je een afspraak maken via 088 400 4526 of info@d-jobs.nl. Wil je liever een fysieke afspraak op een andere dag? Dat kan ook, maar dan raden we je aan om eerst een afspraak te maken. Tijdens een gesprek bespreken we je wensen, ambities, ervaring en vaardigheden, zodat we precies weten waar je naar op zoek bent.

Veel vacatures in Dokkum

Bij D-jobs Uitzendbureau Dokkum kun je een breed aanbod aan vacatures vinden. Zo kun je hier terecht voor fulltime, parttime werk, bijbaantjes en vakantiewerk. Je kan bij D-jobs Uitzendbureau Dokkum altijd aan de slag, ongeacht je opleidingsniveau of ervaring. Van ongeschoold, tot MBO en HBO werk en denkniveau. Bij D-jobs Uitzendbureau Dokkum vinden wij het belangrijker dat je een baan vindt waar je plezier aan hebt, niet de cijfertjes op je CV. Er is voor iedereen leuk werk te vinden, en bij D-jobs Uitzendbureau Dokkum gaan we die zoektocht graag samen aan.

Op zoek naar werknemers in Dokkum?

In Dokkum helpen wij werkgevers graag aan nieuwe werknemers, flexkrachten en uitzendkrachten. Organisaties die op zoek zijn naar fulltime en parttime medewerkers kunnen bij D-jobs Uitzendbureau Dokkum terecht. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en helpen bedrijven graag met het zoeken van medewerkers die echt passen bij de bedrijfscultuur. Meer informatie voor werkgevers lees je hier

Veelgestelde Vragen

Welke vacatures kan ik vinden in Dokkum?

In de omgeving van Dokkum kun je veel verschillende vacatures vinden en in veel verschillende branches/ sectoren. Zo hebben we in Dokkum vacatures in administratie, productie, schoonmaak, horeca, de agrarische sector, en nog veel meer. Je kunt ook aan de slag in de bouw, groenwerk en montagewerk. Dit en meer is in Dokkum veel te vinden.

Bekijk ons volledige vacatureaanbod voor vacatures in de buurt van Dokkum.

Waar kan ik D-jobs Uitzendbureau Dokkum vinden?

D-jobs Uitzendbureau Dokkum is gevestigd op de Betterwird, Holwerderweg 29, 9101 PA Dokkum. Mocht je hulp nodig hebben om het te vinden, kun je ons altijd bellen op 088 400 7610.

Kan ik vrij binnenlopen?

Wil je graag langskomen voor een intakegesprek? Leuk! We helpen je graag verder. Onze collega's Pier en Robbin heten je van harte welkom. We raden je wel aan om van tevoren een afspraak te maken, dan weten we zeker dat we niet op pad zijn! Ook kunnen we alvast kijken naar vacatures die misschien wel bij je passen.

Als je van tevoren belt zorgen wij dat er altijd iemand klaar staat om je te verwelkomen. Dan is de koffie ook nog lekker vers 😉

Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 bereiken via 088 400 7610.

Wie kan ik bereiken voor een vraag over een vacature?

Al onze vacatures hebben de contactgegevens van de collega die de vacature online heeft gezet. Je kan diegene altijd bellen met vragen, opmerkingen of om direct te solliciteren. Onder de foto van onze collega zie je gelijk het e-mailadres en telefoonnummer staan, die mag je altijd bellen.

Heb je een algemene vraag over de vacatures? Dan mag je altijd bellen (binnen kantooruren) naar 088 400 7610.

Hoe solliciteer ik op een vacature uit Leeuwarden?

Fijn at je een vacature hebt gevonden waar je op wil reageren! Dit is via D-jobs Uitzendbureau Dokkum heel makkelijk. Op de vacaturepagina staat een knop: "Nu solliciteren". Deze staat zowel onder als boven de vacaturetekst.

Klik op deze knop, vul je gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een intakegesprek te plannen!