Certificaten

We hechten veel waarde aan certificering om de veiligheid van onze klanten en onze flexkrachten te kunnen garanderen. D-jobs Uitzendburo is daarom volledig gecertificeerd. 

Via onderstaande certificaten laten we onze inzet zien met betrekking tot professionaliteit, integriteit en het naleven van de standaarden in de uitzendbranche. 

NBBU

Een NBBU-certificaat geeft aan dat wij voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden en professionele normen. Het certificaat geeft vertrouwen in de betrouwbaarheid, integriteit en deskundigheid van D-jobs. 

SNA

Het Stichting Normering Arbeid-certificaat, is een kwaliteitsstempel voor uitzendbureaus. Het toont aan dat D-jobs zich aan belangrijke regels houdt. Deze regels gaan over eerlijke behandeling van werknemers, goede arbeidsvoorwaarden en het voorkomen dat mensen worden uitgebuit.

VCU

VCU is voor uitzendorganisaties die het belangrijk vinden dat hun uitzendkrachten veilig en gezond bij inleners kunnen werken. Het VCU certificaat maakt Alertec een deskundige en betrouwbare partner.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

088 4004 526
info@d-jobs.nl

D-jobs Leeuwarden
Schrans 13, 8932 NA Leeuwarden
Routebeschrijving

D-jobs Oosterwolde
Molenweg 3, 8431 HN Oosterwolde
Routebeschrijving

D-jobs Dokkum
Holwerderweg 29, 9101 PA Dokkum
Routebeschrijving

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.