Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Uitzendbureau Leeuwarden

Proef van een uitgebreid netwerk

Uitzendbureaus hebben een groot netwerk waar jij gebruik van kan maken! Lees er meer over:

De banenjacht is voor veel mensen een stressvolle periode. Maar wat nou als je eindelijk die baan hebt en het bevalt je toch niet? Of er komt onverwachts weer een einde aan die werkgelegenheid? Moet je dan wéér helemaal opnieuw beginnen?

Nee hoor. 

Als je werkt via een uitzendbureau dan maak je deel uit van een groot netwerk. Binnen dit netwerk zijn er altijd opdrachtgevers op zoek naar werknemers, en werkzoekenden op zoek naar een nieuwe baan. 

Onze accountmanagers hebben persoonlijk contact met alle partijen waardoor ze goed aan kunnen voelen waar jij naar zoekt. Iets meer handwerk? Geen probleem, daarvan zijn er binnen het netwerk nog wel een paar opdrachtgevers voor. Do je juist liever administratief werk, productie, ben je chauffeur of juist hovenier? Misschien wil je voor kortere tijd aan de slag of blijf je het liefst jarenlang bij dezelfde opdrachtgever? Wat je ook zoekt, binnen het netwerk van het uitzendbureau is er altijd een match voor jou.

En matcht het toch niet? Dan puzzelen we door en vinden we iets anders voor je, want bij D-jobs heb je gegarandeerd werk.