Categorieën

7 voordelen als je werkt voor D-jobs!

Werken via een uitzendbureau of rechtstreeks bij een bedrijf, wat heeft jouw voorkeur? 
Helaas denken veel mensen nog altijd dat het werken via een uitzendbureau minder voordelen heeft dan dat je rechtstreeks in dienst bent van je opdrachtgever. Wij willen je met deze 7 voordelen graag op een andere gedachte brengen:

1.  Prima salaris
Als je werkt via D-jobs verdien je evenveel als een collega die rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst is. We zijn verplicht om de CAO te hanteren.

2. Snel aan de slag
Wil je snel aan de slag en je wilt graag een zakcentje (bij)verdienen, dan ben je bij D-jobs aan het juiste adres! Wij hebben altijd een aantal vacatures open staan waar je meteen kunt starten. Voor enkele dagen, weken of zelfs fulltime. Schrijf je snel in dan kun je morgen aan de slag!

3. Wij regelen alles voor jou
Ne een kennismakingsgesprek kijken wij op basis van jouw profiel naar de baan die perfect bij jou past. Jij mag dus lekker achterover leunen en wij doen het werk! Je hoort zo snel mogelijk van ons wanneer we een leuke D-job voor je gevonden hebben.

4. Werken bij een bedrijf die de werving uit handen geeft
Misschien wil jij net werken bij een bedrijf die nooit een vacature uit heeft staan. Dat komt omdat ze graag met D-jobs samenwerken, zodat wij de werving & selectie uit handen kunnen nemen. Handig voor jou! Want via D-jobs maak je wel kans om je droombaan te vinden.

5. Ervaring op doen
Weet jij nog niet precies welke richting je op wilt? Of heb je wel een idee maar weet je nog niet of je in een groot of een klein bedrijf wilt werken? Via D-jobs kan je werkervaring opdoen bij verschillende bedrijven in jouw omgeving.

6. Profiteer van ons netwerk en bouw je eigen netwerk uit
Ben je bekend bij D-jobs dan kun je profiteren van ons ruime netwerk aan opdrachtgevers. Loopt een klus af bij het ene bedrijf dan is de kans groot dat je bij een andere opdrachtgever aan de slag kunt. Door ervaring bij diverse opdrachtgevers op te doen, bouw je meteen je eigen netwerk uit. 

7. Werk voor langere tijd
Een voorkomend misverstand is dat uitzendkrachten veelal denken dat wij alleen klussen voor korte periodes hebben. Dat is bij D-jobs zeker niet het geval. Onze klanten zoeken voornamelijk werknemers die voor langere tijd aan de slag willen en vaak komt hier ook een contract uit via het bedrijf zelf.

Auteur Geerdink
Publicatiedatum 4-4-2019 0:00
Share:
D-jobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close