Categorieën

Hoe werkt het in Apeldoorn?


D-Jobs Apeldoorn is de nieuwste vestiging onder de vlag van de Alertec-Group. Vanaf de start hebben we al te maken met de richtlijnen van het RIVM, dus werken we op afstand. Alles is gericht op groei, die ambitie hebben we uitgesproken. Dagelijks met accountmanager Dennis de focus op bedrijven die nu veel hulp nodig hebben. Deze tijd vraagt dat we nieuwe ideeën en andere oplossingen verzinnen en dat is best een uitdaging. Maar met de flexibiliteit en de creativiteit van iedereen zijn er volop mogelijkheden.

In mijn rol als vestigingsmanager ben ik verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging in Apeldoorn. Dagelijks bezig zijn met het binnenhalen van nieuwe klanten, weten wie er beschikbaar is voor werk, doelstellingen opstellen en mijn team inspireren en motiveren om te gaan voor het hoogst haalbare.

Sinds de komst van het coronavirus ziet werken er opeens heel anders uit. Deze crisis vraagt het uiterste van ieders aanpassingsvermogen en inzet. Het daagt ons uit creatief te zijn, met nieuwe oplossingen te komen om waarde te leveren. We werken veel samen met andere labels binnen de Alertec Group, waardoor we krachten kunnen bundelen. Samen staan we sterk. Samen trekken we alles uit de kast om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de juiste match te maken.

Richard Frans
Vestigingsmanager D-jobs Apeldoorn

Auteur Richard Frans
Publicatiedatum 10-2-2021 10:34
Share:
D-jobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close