Categorieën

Méér plezier op je werk met onze tips!

Minder ziekteverzuim en betere resultaten? Dat is het gevolg van plezier op het werk.  Dit is belangrijk voor zowel de werknemer als de werkgever. Máár hoe creëer je meer werkplezier? Wij geven een aantal tips om het plezier op je werk te bevorderen!

Wat is je werkdoel?
Ontdek wat jou motiveert om te werken. Werk jij alleen omdat er brood op de plank moet komen? Dan is de kans groot dat je minder plezier beleeft in wat jij doet. Je haalt meer plezier uit je werk door te kijken waar voor je werkt. Die droomvakantie? Je favoriete hobby? Die leuke dagjes weg? Door elke dag stil te staan wat jij allemaal kunt bereiken met jouw baan is de kans groot dat je ook meer plezier in je werk zult beleven.

Socializen
Een goede band met je collega’s bevordert het werkplezier. Je leert elkaar kennen buiten het werk om en je krijgt sterke contacten. Een borrel op vrijdagmiddag of een personeelsfeestje. Dit zijn allerlei manieren om het werkplezier te behartigen.

Successen delen
Een tijd hard gewerkt aan een project en deze succesvol afgerond? Vier deze overwinning. Trakteer jezelf en/of je collega’s op een gebakje. Of gun jezelf een heerlijke massage of een etentje na een drukke tijd. Zorg voor punitiviteit, dat maakt je werk een stuk plezieriger. Creëer succes door te blijven leren. Zelfontwikkeling draagt bij aan geluk!

Plezier op je werk
Je kunt er zelf goed voor zorgen dat je meer plezier op je werk beleeft. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt om voldoening uit je werk te halen!  

 

“Geef mij werk dat bij me past én ik hoef nooit meer te werken!”

Auteur Nathalie Veltman
Publicatiedatum 8-10-2019 9:36
Share:
D-jobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close